dansschool CuLtUrE dAnCe

📞 0471 080868

ADRES

Dansschool Culture Dance

Vredelaan 69A
8820 Torhout

[T] 0471 080868

[E] info@culturedance.be

 
 

BINNENKORT

ma aug 15 @09:00 - 04:15PM
danskamp teens
di aug 16 @09:00 - 04:15PM
danskamp teens
wo aug 17 @09:00 - 04:15PM
danskamp teens
do aug 18 @09:00 - 04:15PM
danskamp teens
vr aug 19 @09:00 - 04:15PM
danskamp teens
ma aug 22 @09:15 - 04:15PM
zomerkamp kleuter en lager
di aug 23 @09:15 - 04:15PM
zomerkamp kleuter en lager
wo aug 24 @09:15 - 04:15PM
zomerkamp kleuter en lager
do aug 25 @09:15 - 04:15PM
zomerkamp kleuter en lager
vr aug 26 @09:15 - 04:15PM
zomerkamp kleuter en lager

 

 

 

 

 

AANBOD DANSLESSEN DANSSEIZOEN 2021-2022

 

Zie uurrooster op de homepage.

 

Vanaf 2e keluter t.e.m. volwassenen.

A/B/C/D = indeling volgens ervaring, vanaf 12 jaar t.e.m. volwassenen
A= beginnend B= mid-gevorderderd C= gevorderd D= sterk gevorderd

 

 

MINIBALLET (3e en 4e kleuter)

De basistechnieken en -termen van het ballet worden op een leuke manier aangeleerd. Leuke balletdansjes doen je kleine ballerina schitteren.

 

 

Ballet 1-3 lj

Heb je als jonge ballerina van het 1e leerjaar al een jaartje ballet gekregen, en je snapt het allemaal goed? Dan kan je naar deze groep. Zo kan je aansluiten bij de ballerina’s van het 2e en 3e leerjaar.
De basistechnieken en -termen worden uitgebreider aangeleerd, en de choreo’s worden al wat moeilijker.

 

 

Ballet 4-6 lj

We gaan in deze les al wat intensiever gaan werken. Zowel technieken als choreo’s worden sneller aangeleerd. Aandacht, afwerking en de juiste houdingen blijven aanhouden, staan op de agenda. Hier wordt je alvast een echte ballerina!

 

 

Ballet AB + pointes

Vanaf het middelbaar zijn onze gewrichten al sterker geworden, maar uiteraard nog steeds in de groei. In deze groep worden basistechnieken en choreo’s aangeleerd. Zowel met demi-pointes als met pointes gaan we aan de slag in deze les. Heb je geen weet van pointes waar te halen? Vraag raad aan ons en wij verwijzen u met veel plezier door naar een gespecialiseerde balletwinkel. Deze les duurt dan ook 90 minuten. Zo kunnen we kwalitatief en op maat een goede les AB aanbieden.

 

 

Ballet BC + pointes

Zoals in de groep AB gaan we aan het werk met demi-pointes en pointes. Nu gaan we wel wat moeilijker pasjes gaan uitproberen en wordt de les ook in een sneller tempo gegeven.

 

 

Kleuterdans 2e-3e kleuter

Onze allerjongste dansertjes leren hier de knepen van het dansen, op een leuke manier. Verschillende oefeningen en dansjes worden aangeleerd. De muziek varieert van week tot week. Voor alle wiebelende danskontjes, het is hier te doen!

 

 

Mini kids dance 3e kleuter + 1e lj

Deze dansles geeft een goede basis voor kinderen van 5 tot 7 jaar. Een mix van pasjes en dansjes worden aangeleerd op leuke en hippe muziek. Voor ieder wat wils. Hierin wordt je zeker een echte dansster!

 

 

Kids dance 1-3 lj

Ben je reeds een dansster met een jaar danservaring? Dan kan er aangesloten worden bij de dansgroep 1-3 lj. Hierin gaan de danspasjes en dansjes al wat sneller dan in de vorige groep. Het wordt alvast een leuke uitdaging om als een echte danser op de dansvloer te komen staan!

 

 

Kids dance 4-6 lj

Nog een tandje bij, is het in deze dansgroep. Met een mix en match van muziek worden oefeningen in rijtjes, technieken en dansjes aangeleerd. Leuke dansles als je graag van alle soorten muziek houdt, is het nu traag of snel. Hier wordt je zeker een allround danser!

 

 

Modern 4-6 lj

Voor de dansers die graag veel gevoel tonen in hun bewegingen, is dit de ideale les. Je leert er technieken en choreo’s die je als danser een boost geven. Kleine en grote bewegingen, klassieke oefeningen, sprongen en nog zoveel meer worden er aangeleerd. Superlesje!

 

 

Modern A - B - C - D

Vanaf het middelbaar worden de groepen opgedeeld volgens danservaring. Op woensdag worden er samengestelde groepen AB en BC gemaakt.
Door de grote vraag naar modern op vrijdag, delen we deze lessen afzonderlijk op in A, B, C en D. Door de vele technieken die er gegeven worden willen we ons zoveel mogelijk op maat van de danser gaan toespitsen.

De groep A is vooral voor de beginnende danser modern. De groep B is goed voor de danser die al 2 jaar modern achter de rug heeft. De groep C wordt al een stuk intensiever van technieken en choreo’s, en is voor de danser met al voldoende ervaring in modern. Groep D is voor het selectieteam die zowel klassiek als modern een rugzak aan danservaring heeft. Bepaal uw keuze en ontpop u tot een echte danser in modern!

 

 

Start to dance A volwassenen

Heb jij ook zin gekregen om leuke dansjes te leren, na het zien van al deze danslessen? Maar je zegt bij jezelf..”Ik zal dat toch niet kunnen”, of..”ik heb dat nog nooit gedaan”...of “ik zou dat toch al zolang eens willen doen” ? Ben jij dit? Wel, dan hebben we de geknipte dansles voor jou gevonden! Leuke muziek en basis danspassen zorgen ervoor dat je nooit meer zal stoppen met dansen!

 

 

Jazz AB en BC

Hou jij van klassieke technieken, die vermengd zijn met wat meer uptempo muziek? Een mooie combinatie van verschillende jazztechnieken tot elegante jazzchoreo’s zullen van jou een goede danseres maken.

Showjazz BC volwassenen

Al wat basiservaring (minimum 2 jaar) in jazz, modern, klassiek, clipdance of een andere stijl? Dan is deze les showjazz een geknipte les om jou als danser helemaal uit te leven. Haal alvast je showgehalte naar boven! Dit gecombineerd met ferme danstechnieken en heerlijke danspasjes zorgen ervoor dat jij iedereen naar huis danst!

 

 

Hip hop 4-6 lj

Coole, snelle, gecontroleerde en strakke moves zijn de rode draad in deze les. Ben jij zo’n danser? Kom dan naar deze les en om vele danspasjes te leren. Deze les is ook geliefd bij jongens. Want deze stijl is dan ook een toppertje om cool uit de hoek te kunnen komen!

 

 

Hip hop AB en BC

Vanaf het middelbaar gaan we bij de hip hop nog meer coole danstechnieken gaan bijleren. Er is een algemene les hip hop (open level A/B/C) waar er vele bewegingen worden gezien,
De les BC is heel wat sneller en wat ingewikkelder. Beslis voor jezelf waar je basis ligt op gebied van de hip hop. Alvast een toffe les om veel tricks uit de hip hop wereld te leren.

 

 

Showteam hip hop D juniors

Bij de jongeren hebben we, in de stijl hip hop, een wedstrijdteam. Heb jij zin om deel te nemen aan een auditie? Laat het ons weten, wie weet kan je ons team versterken als danser!

 

 

Streetdance 4-6 lj

In deze les herken je snel muziek die op radio en Tv worden afgespeeld. Vele choreo’s worden tijdens deze les gegeven. De stijl is iets minder strak van bewegingen dan in de hip hop, maar dan wel weer wat losser van beweging dan in de clipdance. Is de hip hop iets te geblokt en te strak voor je, en de clipdance/disco iets te snel in beweging?

Dan zal streetdance een goede oplossing voor je zijn!

 

 

Streetdance AB en BC

Zoals hierboven aangegeven is deze les een goede les om je uit te leven als een echte danser. Coole afgewerkte danspasjes, en voor de meisjes in de groep, die toch met een ‘girly touch’-gehalte gedanst zullen worden. Yeah baby, let’s do this!

 

 

Clipdance 4-6 lj

Ben jij een dansertje die graag muziek hoort zoals op de radio/tv. En waar ze op tv dansen zoals de dansers van Laura Tesauro bijvoorbeeld? Dan is dit een leuke les om je volledig uit te leven. Hierin worden er minder technieken aangeleerd, maar worden er meer dansjes aangeleerd. Welke danser ben jij? Misschien deze wel!

 

 

Disco 4-6lj

Strakke en snelle bewegingen liggen hier aan de basis in deze les. Zorg dat je haar goed vastzit, want snelheid in uw danspasjes swingen hier de pan uit. Sprongen worden er ook veel gemaakt tot je er niet meer van kan slapen. Kortom, een boeiende en superstrakke leuke les!

 

 

Clipdance/Disco AB BC

Vanaf het middelbaar kan je voor jezelf uitmaken hoeveel danservaring je reeds hebt binnen deze dansstijl. Heb je al enige ervaring, dan kan je over naar de groep BC. De strakke dansbewegingen van de disco worden in harmonie vermengd met de bewegingen van de clipdance. Dit leidt alvast tot een dynamisch en spectaculair plaatje!

 

 

Breakdance lager onderwijs

 

Telkens de laatste zaterdag van de maand. Startend vanaf september 2021. Van 10h00 tot 12h00.

Inschrijven voor de workhops via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vanaf het eerste leerjaar kan je bij ons terecht voor lessen breakdance. In deze les wordt er steeds gedifferentieerd per danser gedoceerd. Per danser wordt er gekeken wie wat aankan. De ene danser is jonger, kleiner of fijner dan een andere danser, en vraagt meer een individuele aanpak. Want de verschillende breakdancehoudingen zijn voor iedere danser dan ook een uitdaging. Eens je de deze onder de knie heeft, dan gaat de docent verder naar de volgende. Zo bouw je als breakdancer stap voor stap verder op!

 

 

Breakdance middelbaar onderwijs/volw

 

Telkens de laatste zaterdag van de maand. Startend vanaf september 2021. Van 10h00 tot 12h00.

Inschrijven voor de workhops via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ook vanaf het middelbaar bieden we deze stijl aan. Op breakdance staat er geen leeftijd, zolang je maar je spieren naar boven haalt. En dit met de nodige zwier en zwaai!

Ons docententeam staat alvast klaar om jou een mooi dansjaar te bezorgen! Heb je nog een vraag over een dansstijl? Contacteer ons gerust. Hopelijk zit er voor jou iets tussen dat je graag zou doen.
Alvast van harte welkom bij dansschool
Culture Dance Torhout!

 
 

 Huishoudelijk reglement

  1. Dansoutfit vanaf 3,5+ t.e.m. 12+ is voor iedereen hetzelfde. Zwarte broek, zwart dansmaillot,zwarte danspantoffeltjes en keuze topje dansschool. Andere lessen is er een eigen keuze ofwel nog verder opgelegd door de docent. Zie verder onder dansschool in de menubalk.

  2. Ouders kunnen hun kinderen opwachten in de bar en niet in de danszaal.  3. Repetities op eigen houtje, buiten de geplande lessen zijn verboden zonder aanvraag aan de balie. Inbreuken hierop zullen beboet worden aan 50 euro per uur voor niet-geautoriseerd gebruik van de studio's.  4. Lidgeld is strikt persoonlijk en kan niet worden doorgegeven of doorverkocht aan derden.  5. Lidgeld wordt onder geen enkel beding terugbetaald.  6. Niemand blijft onnodig in de kleedkamers, gangen en dansstudio's rondhangen.  7. Dansschool Culture Dance is niet verantwoordelijke voor diefstal.

  8. Het overgaan van niveau (beginners-halfgevorderden-gevorderden) wordt bepaald door de betrokken docenten en zal steeds doorgaan in de maand september bij de opstart van het nieuwe dansseizoen of op het einde van het dansseizoen.  9. Een dansles kan in het begin van een dansseizoen steeds geannuleerd worden bij te weinig inschrijvingen.  10. U bent verzekerd tegen lichamelijke ongevallen, opgelopen tijdens de danslessen in de dansstudio, die opgedragen zijn door de docent. Kwetsuren uit eigen beweging die niet gerelateerd zijn aan het dansen, worden niet opgenomen in de verzekering. Alles die buiten de dansstudio gebeurt wordt uiteraard niet verzekerd door de dansschool.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

huisreglement | disclaimer | privacy | login
Copyright © 2013. All Rights Reserved.

 

 

 

 

 

 

Algemeen

www.culturedance.be respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om uw vragen, opmerkingen en bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te beantwoorden. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. www.culturedance.be zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen, met uitzondering van het Belgisch Recht.

Gebruik van deze website

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de website. Wij streven ernaar dat alle informatie zo volledig, juist, begrijpelijk, nauwkeurig en actueel mogelijk is. Ondanks alle voortdurend geleverde inspanningen kunnen wij niet garanderen dat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig of bijgewerkt is. Als de op (of via) de site verstrekte informatie tekortkomingen vertoont, zullen wij de grootst mogelijke inspanning leveren om dat zo snel mogelijk te corrigeren. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.

Gebruik van gegevens

Voor statistische doeleinden worden er bezoekersstatistieken van onze website bijgehouden. Informatie zoals bezoekaantallen en bezoekfrequentie. Deze informatie is echter algemeen en valt niet te herleiden naar de individuele bezoeker. De informatie die deze statistieken naar voren brengt is alleen toegankelijk voor www.culturedance.be. 

Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer.  www.culturedance.be gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie.

Externe verwijzingen

Op of via de site wordt u met (hyper)links doorverwezen naar andere websites, en wordt u verwezen naar informatiebronnen die door derden worden beheerd. Wij beschikken dan over geen enkele technische of inhoudelijke controlemogelijkheid of zeggenschap en kan daarom geen enkele garantie bieden over de volledigheid of juistheid van de inhoud, noch over de beschikbaarheid van deze websites en informatiebronnen. De hyperlinks naar andere sites die deze site bevat, houden geen enkele bekrachtiging in van de externe site of van de inhoud ervan. De links worden u aangeboden ter informatie en voor uw gebruiksgemak.

 

 

 

 

Auteursrechten

Deze auteursrechten zijn van toepassing op www.culturedance.be. Het gebruik van, bezoek aan www.culturedance.be betekent dat de bezoeker zich stilzwijgend akkoord verklaart met onderstaande gebruiksvoorwaarden.

Intellectuele eigendomsrechten

De gebruiker erkent uitdrukkelijk dat de verstrekte informatie en gegevens door www.culturedance.be eigendom zijn en blijven van www.culturedance.be en verbindt er zich toe om er geen wijzigingen in aan te brengen.

Kopieën, aanpassingen, vertalingen, bewerkingen, wijzigingen van het geheel of van een gedeelte van deze site, in welke vorm of op welke manier dan ook -elektronisch, mechanisch of anders - zijn streng verboden, tenzij voorafgaandelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dansschool Culture Dance Vredelaan 69, 8820 Torhout.

Het is evenzeer verboden om deze informatie elektronisch op te slaan of te verspreiden, of deze te gebruiken voor onwettige doeleinden. Het opslaan van informatie of aanverwante diensten in een database is niet toegestaan, met uitzondering van het automatisch 'cachen' van de informatie door de browser en indexatie door zoekrobots voor efficiënte zoekresultaten.
Aansprakelijkheid

De redactie van www.culturedance.be streeft steeds naar juistheid, objectiviteit en betrouwbaarheid van de door haar gepubliceerde informatie waarvoor zij echter niet aansprakelijk gesteld kan worden voor welk gebruik dan ook. www.culturedance.be is niet verantwoordelijk voor welke beslissing of handeling dan ook die door de gebruiker zou zijn genomen op basis van de verstrekte informatie of gegevens; noch is ze verantwoordelijk voor fouten of vergissingen; en ze is evenmin verantwoordelijk t.a.v. gebruiker of derden voor mogelijk geleden directe, indirecte, incidentele schade, winstderving, verlies van opportuniteit of voor eender welke schade veroorzaakt door haar nalatigheid of vergetelheid in het verschaffen, compileren, monteren, schrijven, interpreteren, melden en verspreiden van info of data d.m.v. deze dienst, en dit zelfs indien www.culturedance.be gewaarschuwd werd voor zulke schade.

 www.culturedance.be maakt linken naar andere websites die interessant zouden kunnen zijn voor de gebruiker, deze linken zijn puur informatief en www.culturedance.be is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan of het gebruik dat ervan zou kunnen worden gemaakt. Indien enige bepaling van deze voorwaarden onafdwingbaar zou zijn, of strijdig met een bepaling van dwingend recht, zal deze onafdwingbaarheid of ongeldigheid de geldigheid en afdwingbaarheid van andere bepalingen niet beïnvloeden. www.culturedance.be kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele storingen, onderbrekingen of fouten in de elektronische publicatie van informatiediensten. Storingen, onderbrekingen of fouten in de elektronische toelevering kunnen in geen enkel geval aanleiding geven tot enige financiële compensatie.

 Www.culturedance.be onderneemt al het mogelijke om haar website te beschermen tegen virussen, hacking-attacks of andere informaticamisdrijven. Schade aan uw computer of bijhorende software door het bezoeken van deze site kan niet op www.culturedance.be verhaald worden.

Spelregels rond interactiviteit

Alle teksten, gegevens, foto's, beelden, berichten of andere content geplaatst op de website vallen onder de exclusieve verantwoordelijkheid van de persoon van wie deze gegevens uitgaan. www.culturedance.be heeft geen controle over de inhoud van de toegestuurde informatie van gebruikers op de website en kan in geen enkel geval hiervoor verantwoordelijk worden gehouden.

 www.culturedance.be houdt zich het recht voor om reacties of citaten te gebruiken voor eigen doeleinden en om reacties te weren. De beslissing dit te doen is de autonome bevoegdheid van www.culturedance.be houdt zich bovendien het recht voor deelnemers te weren als zij stelselmatig de spelregels met de voeten treden.

Door gebruik van deze website, verbindt u zich ertoe www.culturedance.be (eigenaar van de site), bestuursleden, werknemers, partners en agenten, te vrijwaren van en te vergoeden voor iedere aanklacht geuit door derden als gevolg van de inhoud van de materialen die u aan de website verzendt.

Schending van de intellectuele eigendommen. Het is verboden om de openbare orde op de website te storen. Dit houdt in dat spamming, het sturen van ongevraagde reclame via private of publieke berichten, het veelvuldig onrechtmatig herladen van pagina's, flooding of het plaatsen van overdreven lange teksten, enz. vervolgd kan worden.

Hacken of poging tot hacken van sites in beheer van www.culturedance.be is absoluut verboden en wordt bestraft. In dit geval halen wij er zonder uitzondering, ook bij minderjarigen, onmiddellijk de politie bij. Hier staat een gevangenisstraf van drie maanden tot twee jaar en/of een geldboete tot 25.000 euro op.
Beschikbaarheid van de applicaties

 www.culturedance.be heeft tal van maatregelen genomen om de aangeboden informatie- en dienstenplatform 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 toegankelijk te houden. Toch behouden we ons het recht voor om op elk moment en dit indien nodig zonder voorafgaande mededeling bepaalde applicaties te onderbreken om technische of andere redenen. www.culturedance.be behoudt zich eveneens het recht voor om diensten te beëindigen, en dit zonder verantwoordelijk gehouden te kunnen worden voor eventuele gevolgen voor u of derden.

Externe linken

Deze site bevat linken naar andere websites. www.culturedance.be is niet verantwoordelijk voor de inhoud en het bestaan van deze websites. Eenieder die gebruik maakt van deze links is zich ten volle bewust van het feit dat het Internet materiaal bevat dat tegen de goede zeden indruist en dat schadelijk kan zijn, en erkent dat www.culturedance.be geenszins in staat is toezicht uit te oefenen op dergelijk ongeoorloofd of schadelijk materiaal. www.culturedance.be kan niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten in adressen van websites of domeinnamen op deze sites.
Handelsmerken

Sommige namen, tekens en logo's die op deze site worden gebruikt zijn beschermde handelsmerken.

Allerlei

Ieder geschil met betrekking tot initiatieven van www.culturedance.be valt onder de toepassing van de Belgische wetgeving. In geval van geschil is enkel de rechtbank van Hasselt bevoegd.
Wijziging en kennisgeving

 www.culturedance.be behoudt zich het recht voor bovenstaande regelgevingen te alle tijde aan te passen, mits zij de gebruikers hiervan op de hoogte stelt op de website of via e-mail.